E-mail instellen in een e-mailprogramma

8 november 2023
mail programma
  • Account toevoegen aan Outlook

Microsoft heeft een artikel online staan dat perfect uitlegt hoe je een Google account kunt toevoegen. Je kunt dit artikel bekijken via de onderstaande link.

Link naar artikel van Microsoft

• Account toevoegen in Apple iOS

In plaats van het downloaden van de aparte Gmail-app, kun je ervoor kiezen om al je berichten te ontvangen via de standaard Mail-app op je iPhone en/of iPad. Door je Google-accountgegevens in te voeren in de algemene instellingen van iOS, kun je ervoor zorgen dat je Gmail-berichten automatisch binnenkomen in de standaard Mail-app. Daarnaast kun je ook aangeven dat je wilt synchroniseren met Google Agenda en Google Contacten.

Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar de Instellingen-app op je iPhone of iPad.
    2. Tik op Mail.
    3. Tik op Accounts > Nieuwe account.
    4. Tik op Google.
    5. Vul je accountinformatie in en zorg dat Mail is aangevinkt om te synchroniseren.
  • Staat jouw mailprogramma er niet tussen?

Wij helpen je graag met het instellen van een ander e-mailprogramma. Om dit te kunnen doen, heb je vaak de IMAP- en/of SMTP-gegevens nodig. Je kunt een e-mail sturen naar [email protected] en wij zullen deze gegevens graag naar je opsturen. Ben je niet tevreden over je huidige e-mail situatie? Wij helpen je graag naar de beste oplossing.

Robin Kesting

Head development

Kom je er nog niet uit? Neem dan contact met ons op